Advertentie

Contact

E-mail: info@mijnkinderarts.nl

Postadres:  Mijnkinderarts, Postbus 262, 3740 AG Baarn

MijnKinderarts is eigendom van Press Partners, tevens uitgever van GezondheidsNet.nl.

Ouders: Deze website heeft tot doel om publieksvoorlichting te geven over de gezondheid en ziekte van kinderen. De gegeven informatie is uitdrukkelijk niet bedoeld om daarmee een bezoek aan uw huisarts, jeugdarts, kinderarts of verloskundige te vervangen.

Het is volgens de richtlijnen van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Geneeskunst (KNMG) aan artsen verboden, medische adviezen te geven of recepten te schrijven, wanneer geen direct oog in oog contact met een patiënt of zijn ouders of verzorgers heeft plaats gehad. Vragen over patiëntenzaken, lopende behandelingen of verzoeken om de mening van de auteur of de Raad van advies zullen daarom niet worden beantwoord.

Collega’s: Hoewel alles in het werk is gesteld om informatie te verstrekken die betrouwbaar en objectief is, kan het zijn dat de tekst hier en daar niet correspondeert met de laatste wetenschappelijke inzichten. Voor het optimaal op peil houden van deze site worden collega’s daarom uitgenodigd onjuistheden of verbeterpunten aan mij en de Raad van advies door te geven. Alleen zo blijft deze site voor wat hij bedoeld is; een up to date informatie systeem voor ouders.

Organisaties: Het is mogelijk dat patiëntenverenigingen, belangenorganisaties en landelijke organisaties ten onrechte niet genoemd zijn. Zij kunnen zich indien gewenst via bovenstaand adres bij mij bekend maken.

Herman van Tinteren